Forretningsbetingelser 2024.

Betingelser ved onlinebetaling af festmad og slagtervare samt normale leveringsbetingelser og praktiske oplysninger.

Betingelser ved onlinebetaling:
frbcatering.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort og Mobilpay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når vi har bekræftet deres ordre, leverings dato og menuvalg. Pengene bliver reserveret på dit betalingskort i forbindelse med, at ordren afgives på webshoppen.
Pengene trækkes på din konto op til 6 dage før afhentningsdagen, når forberedelserne af din ordre påbegyndes.
Alle oplyste beløb i webshoppen er Danske kroner og inkl. 25% moms.

frbcatering.dk kryptere alle dine kort oplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med NETS.

Vi har 3-D Secure, 2 trins godkendelse på alle betalingskort der benyttes i webshoppen. Hvis du ikke har tilmeldt dit betalingskort til handel på internettet hos NETS, kan din bestilling måske ikke gennemføres. Mit id installeret på din mobiltelefon i Mit id appen dette er et krav fra bankerne for at undgå svindel med betalingskort i forbindelse med nethandel.

Reklamationsret: Alle vores produkter er fødevare, en evt. reklamation skal ske samme dag som levering, og produktet der reklameres over skal returneres til os først kommen hverdag, ellers kan vi ikke se og smage hvad et eventuel problem er.
Fortrydelsesret: Alle vores produkter er fødevare. Der er ikke fortrydelsesret på fødevare.

Bestilling i netbutikken:
Til levering dagen efter, på alle hverdage: Tirsdag til fredag. Skal være gennemført senest kl. 18,00.
Til levering lørdag og søndag, skal være gennemført senest torsdag kl. 24,00.
Til levering på søn og helligdage, bestilling skal være afgivet, senest en uge før levering hvis du vil være sikker på at vi kan leverer.

Ring os op på tlf. 3026-7373, hvis De ikke kan overholde bestillings fristerne, vi finder en som regel en løsning.

Vi forbeholder os ret til at annullerer en webshop bestilling, uden varsel, hvis den bestilte vare ikke er på lager eller vi er fuldt booket af andre arrangementer på den ønskede dato og leveringstid.

Normale leverings betingelser og praktiske oplysninger:
Bestil allerede nu hvis De kender datoen for Deres arrangement. Vi kan kontaktes på telefon: 30267373 eller pr. E-mail: info@frbcatering.dk
Se bestillings minimum af kuverter på den: Buffet/Menu de ønsker at bestille, ellers er normalt antal min. 12 kuverter. Efter bestilling blive der fremsendt en ordrebekræftelse på e-mail.  Når denne er modtaget er aftalen om levering bindende efter gældende leverings og afbestillings regler.

Ved bestilling og betaling i webshoppen er ordren automatisk godkendt når betaling er gennemført. Der sendes en ordrebekræftelse til den e-mailadresse der er oplyst på ordren. Der bliver sendt endnu en en e-mail når vi hæver det indbetalte beløbet for arrangementet. Har vi yderligere spørgsmål til ordren kontakter vi jer telefonisk.

Søn og helligdags tillæg: + 750,00 kr.
Bestillinger til Søn og Helligdage tillægges gebyr på +750 kr. Ud over selve ordrens pris.
Lørdag i St. Bededags weekenden, samt Pinselørdag tillægges alle ordre: + 750,00 kr.
Vi forbeholder os ret til at afvise webshop ordre der bestilles efter torsdag aften kl. 24,00 til levering / afhentning på søn og helligdag uden forudgående aftale med os eller grundet fuldt booket op.

Depositum for service: Der kan opkræves et depositum på  250,00 kr.  for fade, skåle, termokasser osv. Depositummet tilbagebetales ved aflevering af servicet i rengjort stand. I tilfælde af manglende, beskidt eller ødelagt service og termokasser opkræves et beløb svarende til rengørings / anskaffelses prisen.

For levering af mad i engangsemballage: Ønskes dette betales der ekstra efter forbrug af diverse enegangsfade, bakker, bøtter og låg.

Smørrebrøds engangskasser med fad og serviet: 
Smørrebrødskasserne koster 20,00 kr. Pr. kasse. Smørrebrød, sandwich, sandwichflute og boller kan leveres i engangskasser, kasserne bestilles i webshoppen via linket på bestillingssiden.
Hvis der ikke bestilles smørrebrødskasser bliver Smørrebrød, sandwich, sandwichflute og boller leveret på vores fade i vores kasser der skal returneres til vores adresse efter brug.

Betaling: Alle arrangementer faktureres og forudbetales enten via netbank, på mobilepay til nr: 365096 eller der betales ved bestilling i vores webshop. Ved bestilling via e-mail: info@frbcatering.dk eller tlf: 30267373. Efter fremsendt ordrebekræftelse kan der opkræves et depositum svarende til 20 %  af arrangementets pris, restbeløbet skal indbetales ifølge faktura, senest 1 uge før levering via netbank eller mobilepay til nr: 365096.
Kontant betaling på leverings dagen og kontant betaling i slagterbutikken, kan kun ske efter forudgående aftale med os.
Betaling med fremsendt faktura til Deres e-mail eller faktura indberetning af  EAN. Nr. Tillægges fakturaen et fakturerings gebyr på: 50,00 kr. Ex. moms.  

Levering & Ændring: Alle arrangementer leveres af os, ud fra specificeret godkendt aftale med dem, ordrebekræftelse af godkende aftale fremsendes på mail og er derefter en bindende.
Der kan ændres i arrangementet senest fredag i ugen op til den kommende uge for arrangementets afholdelse,  Ændringer skal være oplyst inden kl. 18.00 på tlf. nr. 3026-7373  eller på e-mail: info@frbcatering.dk. Man kan ikke ændre i arrangementet ved at kun at sende en sms. Ændringer af arrangementer kan ikke ske lørdag, søndag eller på helligdage. Vi forbeholder os ret til mindre pris og råvareændringer uden varsel, hvis råvare ikke kan skaffes fra grossisten eller vi pålægges prisstigninger fra grossisten side, men så vidt det er muligt naturligvis informeres De herom.

Afbestilling af arrangementer, reglerne gælder også selv om der evt. er restriktioner grundet Covid-19 og forsamlingsforbud. Det er op til dem selv at vurdere om jeres arrangement kan afholdes/gennemføres.

Afbestilling kan kun ske i tidsrummet: mandag til fredag også for arrangementer bestilt til weekend/helligdage, derfor skal afbestillingen komme senest ugen før arrangementet afholdes, er der bestilt til uge 02. Skal afbestilling være os i hænde senest fredag i uge 01. senest til lukketid kl. 18.00.  Afbestilling af arrangementer kan ikke ske lørdag, søndag eller på helligdage. Kontakt os tlf. nr. 30267373 eller på e-mail: info@frbcatering.dk. Man kan ikke afbestille ved at sende en sms. Afbestilles arrangementet for sent i følge ovenstående afbestilling varsel, betales 100 % af arrangementet pris. Ud fra den tidligere fremsendte ordrebekræftelse, faktura eller ført mail korrespondance os imellem.
Afbestilles arrangementet inden for afbestillings varslet skal der betales en mindre kompensation for omsætningstab og administrations omkostninger, svarene 25 %. Af arrangementets samlet pris.

Udbringning af maden: De kan vælge selv at hente Deres mad, eller vi kan bringe det til Dem mod et kørselstillæg. Se siden med leveringpriser, for kørselstillæg weekend og aften, samt hverdags kørsel

Anretning: Der kan være enkelte retter der skal varmes af dem selv  hele stege af forskelligt kød skal skæres ud efter vores anvisning af dem selv så bliver resultatet bedst. Alle kolde anretninger, forretter og salater er smukt anrettet lige til at sætte på bordet, det varme mad er leveret i store bakker med låg og i termokasser og skal anrettes på de af os udlånte serveringsfade eller på Deres egene serveringsfade.

Afhentning af slagtervare og fjerkræ bestilt i webshoppen.
Slagterbutikkens åbningstider er: Onsdag - torsdag - fredag: fra kl. 10,00 - 17,00.
Afhentning af bestilte slagter/fjerkræs vare skal ske inden for slagterbutikkens normale åbningstider.
Åbningstider til højtider vil altid være annonceret på forsiden af vores webshop.
Ønskes der afhentning af slagtervare og fjerkræ før eller efter vores normale fysiske butiks åbningstider kan dette kun ske efter telefonisk aftale med os.

Åbningstider: Catering afdelingen for forudbestilt mad ud af huset er:Tirsdag til lørdag fra kl. 11,00 - 17,00. Søndag , mandag og helligdage er der kun åbent efter telefonisk aftale.
Man kan ikke afhente slagtervare og fjerkræ i cateringafdelingens åbningstid uden forudgående telefonisk aftale med os også selv om dette kan bestilles i webshoppen da vi har ikke mulighed bloker enkelte vares afhentnings tidspunkter og leveringsdage uden at der bliver blokeret i hele webshoppen.
Alle Åbningstider kan altid ses på vores webshops forside nede i bunden af siden.