Forretningsbetingelser

Betingelser ved onlinebetaling af festmad og slagtervare samt normale leveringsbetingelser samt praktiske oplysninger.

Betingelser ved onlinebetaling:
frbcatering.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når vi har bekræftet deres leveringsdato og menuvalg. Slutfaktura vil blive sendt til dem på e-mail, hvor efter beløbet hæves. Efter aftale med dem ved kort leveringsfrist fra dag til dag, trækkes det faktureret beløb samme dag, samtidlig med faktura og bekræftelse af levering er sendt til deres e-mail.

frbcatering.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med NETS.

Reklamationsret:
Alle vores produkter er fødevare, så evt. reklamation skal ske samme dag som levering og produktet der reklameres over returneres til os førstkommen hverdag.

Fortrydelsesret:
Alle vores produkter er fødevare. Der er ikke fortrydelsesret på fødevare.

Bestilling i netbutikken:
Til levering dagen efter, på alle hverdage: Mandag til fredag. Skal være gennemført senest kl. 18,00.
Til levering lørdag og søndag, skal være gennemført senest torsdag kl. 18,00.
Til levering på helligdage, bestilling skal være afgivet senest en uge før levering.

Ring os op på tlf. 3026-7373, hvis De ikke kan overholde bestillingsfristerne, vi finder en som regel en løsning.

Vi forbeholder os ret til at annullerer en bestilling, uden varsel, hvis den bestilte vare ikke er på lager eller vi er optaget af andre arrangementer.

Normale leverings betingelser og praktiske oplysninger:
Bestil allerede nu hvis De kender datoen for Deres arrangement. Vi kan kontaktes på telefon: Dag 30267373, aften 48278803 eller pr. E-mail: info@frbcatering.dk Minimum levering 12 kuverter. Efter bestilling vil der blive fremsendt en ordrebekræftelse på. E-mail.

Betaling:
Alle arrangementet forudbetales via netbank eller i vores netbutik.

Ved bestilling ifølge ordrebekræftelse kan der opkræves et depositum svarende til 25 % af beløbet for arrangementet, restbeløbet skal indbetales ifølge faktura, 1 uge før levering via netbank.

Kontant betaling på leveringsdagen kan kun ske efter aftale. Alle priser er incl. 25% moms.

Søn og helligdags tillæg: 500,00 kr.
St. Bededags weekenden tillæggges bestillinger lørdag også 500,00 kr.

Depositum for service:
Der betales 250,00 kr. i depositum for fade, skåle, termokasser osv. Depositummet tilbagebetales ved aflevering af servicet i rengjort stand.

I tilfælde af manglende, beskidt eller ødelagt service og termokasser opkræves et beløb svarende til rengørings / anskaffelses prisen.

For engangs emballage: Betales 125,00 kr. Ved større antal kuverter over 12 er prisen efter forbrug.

For smørrebrødskasser med fad og serviet: 
Betales 10,50 kr. Smørrebrød, sandwich og frokostboller leveres altid i engsngskasser og på engangsfade, hvis ikke andet er aftalt.

Ved netbutik bestilling af smørrebrød og frokostsandwich boller:Bestil det antal engangskasser der skal bruges til bestillingen kan gennemføres. Undladt bestilling af kasser uden forudgående aftale, opkræves de 10,50 kr. pr. kasse. Ved afhentning.

Ændring:
Der kan ændres i arrangementets menu eller antal kuverter 1 uge før levering eller efter nærmere aftale. Typisk før fredagen op til leveringsugen. Oplyses før kl.15.00 på tlf. nr. 3026-7373.

Vi forbeholder os ret til mindre pris og råvareændringer uden varsel, men så vidt det er muligt naturligvis efter aftale med dem.

Afbestilling:
I tilfælde af afbestilling efter modtagelse af ordrebekræftelse vil De blive faktureret 25 % i administrationsomkostninger, eller min. svarende til det indbetalte depositum.

Ved afbestilling mindre end 1 uge før arrangementet skal afholdes, skal De betale 50 % af hele arrangementet pris. Afbestilling skal ske før kl.15.00 på tlf. nr. 30267373.

Udeblivelse uden afbestilling vedr. afhentning af forudbestilt mad:Afhentes maden ikke på vores adresse til den aftalte tid og dato bestilt på mail eller over tlf. Faktureres det hele til den gældende kuvertpris, samt de ekstra ydelser der måtte være aftalt, med 100 % af arrangementets pris.

Udbringning af maden:
De kan vælge selv at hente Deres mad, eller vi kan bringe det til Dem mod et kørselstillæg.
Se siden med leveringpriser, for kørselstillæg weekend og aften, samt hverdags kørsel

Anretning:
Der kan være enkelte ting de selv skal varme eller skære ud efter vores anvisning, men ellers er alt koldt som varmt smukt anrettet, leveret i termokasser lige til at sætte på bordet, på fade og i skåle.