fbpx

Gås: Helstegt Frilands Gåse Menu med alt i tilbehør til Mortens Aften og Jul.

Denne Menu er til 10 personer.

Helstegt Faseret Frilands Gås fra Gråsten.
Grønkålsalat med æbler, tyttebær og mormordressing.
Rødkålsalat med dadler, nødder og appelsin i lækker appelsinmarinade.

Timiansteget små kartofler
Glaserede blandede rustikke rodfrugter.
Brun skysauce fra gåsen.
Råsyltede rødløg.

Kuvert pris: 350,00 kr.

Pris:

3.500,00 DKK/Pr. 10 Kuverter.

Gåsen og tilbehøret leveres hel og er penslet med gåsefedt, den skal varmes op i ovnen før servering. enten udskåret eller hel.

Lun gåsestegen overdækket med stanniol:
Udskåret: Ved 150° i ca. 30 min.
Hel Gås: Ved 200 i ca. 45 min.
Grill den et par minutter til sidst uden stanniol, så skindet bliver sprødt.
Tilbehøret varmes også i ovnen ca. 20-25 min ved 200 grader.

Alle Mortens Aften Menuer afhentes i slagterbutikken på datoerne:
Torsdag d. 07/11-2019. 11,00 – 17,30.
Fredag d. 08/11-2019. Fra kl. 11,00 – 18,30.
Lørdag d. 09/11-2019. Fra kl. 0,900 – 14,00.
Eller efter aftale i november og december.

Menuerne er lavet klar til opvarmning efter vores anvisninger.
Menuen sælges også som Festmenu: Varm eller til at varme op selv efter vores anvisninger.