fbpx

Juleaftens Menu & Dessert. Afhentning d. 23/12-2019.

Andesteg:  1 kvart stegt Frilands And med æbler/svesker.
Stegt flæskesteg med sprøde svær fra Augustus Gourmet Gris.
Ekstra Flæskesvære.

Hjemmelavet rødkål og agurkesalat.
Brune og hvide kartofler.
Lækker brun ande – flæskestegs sauce.
Ris ála Mande med kirsebærsauce.

Pris:

250,00 DKK/Pr. kuvert.

Menuen er til afhentning mandag  d. 23/12-2019
Mellem kl. 10 ,00 og 17,30. på vores adresse.

Vejledning vedr. Menuen medfølger.
Hovedretten varmes efter vores anvisning.
Desserten er klar til servering.

Sådan virker det

  • 1

    Vi kokkerer

    Vi laver lækker mad, på årstidens
    bedste og mest friske råvarer.

  • 2

    Vi leverer

    Lige til døren eller afhentning, med engangsservice eller pænt porcelænsservice.

  • 3

    Du nyder maden

    Forberedt og tilberedt, så det både
    smager og pynter.