fbpx

Konfirmations buffet. Vælg selv din menu.

Forretter: Vælg 1 forret.
1. Grillede Tigerrejer på spyd  med hvidløg og frisk persille, serveret på sprøde salater, avocado, bagte cherrytomater og krydderurte dressing. Friskbagt flute.

2. Røget Laksetatar rørt med creme fraiche og frisk purløg, anrettet på sprøde salater, pyntet med friske dild, grønne asparges, cherrytomater og ristede rugbrøds chips.

3. Silkeskåret Serrano skinke anrettet med frisk melon, sprøde salater, ristede mandler, bagte cherrytomater og brud af Vesterhavs ost. Friskbagt flute.

4. Tunmousse med rejer, grønne asparges, citronbåde og frisk klippet dild. Serveret med sprøde salater og krydderurte dressing. Friskbagt flute.

Alle forretter nr. 1 til 3. er anrettet i portioner på fade.
Tunmousse og tilbehør er anrettet i fade og skåle til buffetservering.

Hovedret. Vælg 2 slags kød.
1. USA. Black Angus Oksesteg. Garanti mør.
2. Italiensk Porechetta stegt med hvidløg, frisk citron og friske krydderurter.
3. Kyllingbryst fileter stegt med rød pesto.
4. Kyllingbryst fileter stegt med grøn pesto.
5. Rosastegt kalveculotte steg.
6. Flæskesteg stegt med friske krydderurter.
7. Oksefrikadeller med feta, hvidløg og frisk persille.
8. Buffet frikadeller, dem alle elsker.

Vælg 1 Kartoffelret.
1. Nye kartofler ovnbagt med spicey krydderi og olivenolie.
2. Klassiske flødekartofler.
2. Flødekartofler med soltørred tomat og porre.
4. Kartoffelsalat af nye kartofler i lækker cremet dressing med friske krydderurter og rødløg.
5. Kartoffel Duchess: Rørt kartoffelmos med purløg på røstibund.

Vælg 1 slags sauce.
1. Svampeflødesauce.
2. Rødvinssauce.
3. Bearnaisesauce.
4. Kold taziki dipsauce.
5. Kraftig Okse Skysauce.

Vælg 2 slags salater:
1. Cæsarsalat med den lækre Cæsardressing, Romaine hjertesalat, høvlet Pamesanost,
sprødstegt bacontern og hjemmelavede hvidløgscroutoner.

2. Klassisk Waldorfsalat: Bladselleri, vindruer og æbler i cremet dressing med hakkede valnødder og soltørret tranebær.

3. Amerikansk broccolisalat med sprød bacontern, rødløg, saltet peanuts, soltørrede tranebær
og solsikkekærner i mild cremet chili-dressing.

4. MelonSalat: Vandmelon. Cantaloup melon, frisk agurk og sprøde blandede salater, toppet med ristede kerner og fetaost i tern.

5. Cherry-tomatsalat: Mix af farvede cherry tomater, sprøde blandede salater, rødløg, mozzarella perler og sorte oliven,  blandet med dressing af frisk basilikum.

6. Årstidens grønne blandede salat, med alt hvad torvet tilbyder af friske grøntsager og blandede speciel salater. Hjemmelavet rød dressing og brødcroutoner med hvidløg.

7. Pastasalat med hjemmelavet karry-mango dressing, årstidens friske grøntsager.

8. Frisk Basilikum-marineret pastasalat med semi soltørret tomater, ristede pinjekerner og sprøde spæde salater.

Vælg 1 Dessert.
1. Chokolade fondant: Lun Chokolade cupcakes med blødende hjerte og hjemmelavet vaniljeflødeis med råsyltede skovbær i lækker jordbærpure.

2. 2 stk. Lune pandekager serveret med hjemmelavet vaniljeflødeis og mørk chokoladesauce.

3. Frisk Frugtsalat: Årstidens friske frugter og bær skåret i mundrette stykker, serveret med hjemmelavet råcreme.

4. Jordbærtærte med mazarin tærtebund og hjemmelavet vaniljeflødeis.

5. Hindbærtærte med mazarin tærtebund og hjemmelavet vaniljeflødeis.

Pris:

359,00 DKK

Ryd

Forret leveres lige til at sætte på bordet. Flute skal varmes før servering.

Kød leveres nystegt og skal skæres ud før servering efter vores anvisning.

Kartoffelretter skal varmes op efter vores anvisning.

Sauce skal varmes op efter vores anvisning.

Begge salater leveres lige til at servere.

Dessert skal anrettes efter vores anvisning før servering

Sådan virker det

  • 1

    Vi kokkerer

    Vi laver lækker mad, på årstidens
    bedste og mest friske råvarer.

  • 2

    Vi leverer

    Lige til døren eller afhentning, med engangsservice eller pænt porcelænsservice.

  • 3

    Du nyder maden

    Forberedt og tilberedt, så det både
    smager og pynter.