Middelhavsbuffet

Forret. Portionsanrettet på fade.
Carapaccio af marineret okse i tynde skiver, anrettet på rucola-salat med høvlet Parmesan ost, ristede pinjekerner, semi soltørrede tomater, frisk basilikumolie.

Friskbagt surdejsflute.

Kalveculotte stegt med frisk salvie.

Salttimbocca de polo: Kyllingbryst marinere i tomat-ajvar-pesto og frisk rosmarin, svøbt i Serrano-skinke.

Nye kartofler ovnbagt med spicey krydderi og olivenolie.

Taziki-salat af Græsk Yoghurt, frisk agurk og hvidløg.

Marineret tomatsalat, spæde sprøde salater med frisk mozzarella ost, rødløg og friske krydderurter, sorte oliven og dressing af hvid balsamisk eddike & olivenolie.

Melon – Agurkesalat: Frisk agurk og 3 slags frisk melon, sprøde spæde salater,
fetaost i tern, ristede græskarkerner og frisk bredbladet persille.

Dessert:
Tiramisu Dessertkage: Ladyfingers kager vendt i  kaffe med likør, lagt sammen med
mascaprone-creme og hakket mørk chokolade
. Pyntet med kakao & frisk frugt.

Pris:

289,00 DKK

Sådan virker det

  • 1

    Vi kokkerer

    Vi laver lækker mad, på årstidens
    bedste og mest friske råvarer.

  • 2

    Vi leverer

    Lige til døren eller afhentning, med engangsservice eller pænt porcelænsservice.

  • 3

    Du nyder maden

    Forberedt og tilberedt, så det både
    smager og pynter.