fbpx

Valentinsday Menu til 2 personer.

Forret:
Smørpocheret Torsk og Porre med røget muslinge cremesauce, bagte hasselnødder, ørredrogn og dildolie. 

Hovedret:
Indbagt Oksemørbrad BEEF Wellington,  i butterdej på bund af sauteret spinat og svampe.
Kartoffel Pommes Anna, løgvariation med s
auteret grønkål og valnødder, fermenteret sort pebersauce.

Dessert:
Portionsanrettet Luftig chokoladedessert med chokoladeganache og mousse af lys og mørk chokolade,  hasselnød nougatine, frysetørret jordbær og flødeskum.

Menuen skal færdiggøres før servering. Opvarmnings og anretnings vejledning medfølger.

Pris:

450,00 DKK/For 2 Kuverter

Bestilles senest torsdag til afhentning fredag og lørdag.

Sådan virker det

  • 1

    Vi kokkerer

    Vi laver lækker mad, på årstidens
    bedste og mest friske råvarer.

  • 2

    Vi leverer

    Lige til døren eller afhentning, med engangsservice eller pænt porcelænsservice.

  • 3

    Du nyder maden

    Forberedt og tilberedt, så det både
    smager og pynter.