fbpx

Weekendmenuer i Februar

Uge 06. Fredag d. 07/02 og lørdag d. 08/02-2020.
Braiseret svinekæber i kraftig Portvin-sauce med rustikke timianbagte rodfrugter og sprøde hasselbagte kartofler. Pris pr. kuvert. 115,00 kr.

Uge 07. Fredag d. 14/02 og lørdag d. 15/02-2020. 
Ingen weekendmenu. Fredag d. 14/02 er Valentinsday. Der henvises til Valentinsday menuen, som skal forud bestilles senest onsdag kl. 23,59 i uge 07-2020. Her i webshoppen.

Uge 08. Fredag d. 21/02 og lørdag d. 22/02-2020.
Wienerschnitzel af kalveinderlår med “Dreng”  råstegte kartofler, fermearteret pebersauce, Fine ærter og perleløg. NB. Man skal selv stege kødet. Pris pr. kuvert. 125,00 kr.

Uge 09. Fredag d. 28/02 og lørdag d. 29/02-2020.
Krondyresteg af kronhjort stegt med enebær og bacon. Smørstegte små kartofler. Vildtsauce. Råsyltede tyttebær. Klassisk Waldorfsalat: Vindruer, æble, bladselleri i cremet fløde med valnødder. Pris pr kuv. 155,00 kr.

Pris:

115,00 DKK155,00 DKK/Pr. kuvert.

Ryd

Weekend menuer laves kun i de oplyste uger til afhentning på de viste datoer.
Oplys om du ønsker at afhente menuerne fredag eller lørdag,  dette skrives i bemærkninger i  bestillings forløbet når du har lagt menuerne i indkøbskurven og indtaster bestillings oplysninger.

Sådan virker det

  • 1

    Vi kokkerer

    Vi laver lækker mad, på årstidens
    bedste og mest friske råvarer.

  • 2

    Vi leverer

    Lige til døren eller afhentning, med engangsservice eller pænt porcelænsservice.

  • 3

    Du nyder maden

    Forberedt og tilberedt, så det både
    smager og pynter.