fbpx

Weekendmenuer i Januar.

Uge 03. Fredag d. 17/01 og lørdag d. 18/01-2020. 
Boeuf Stroganoff af amerikansk oksefilet. I lækker flødesauce med paprika og svampe.
Serveret med hjemmelavet kartoffelmos med stegte svampe og porre, samt groft brød.
Pris pr. kuvert. 135,00 kr.

Uge 04. Fredag d. 24/01 og lørdag d. 25/01-2020.
Stegt Bryst af Unghane vendt i rød pesto og Serrano skinke & grøntsags-tærte med:  Broccoli løg og bacon. Avokadosalat med cherrytomater, edemame bønner, rødløg, og sesam samt kold purløgsauce. Pris pr. kuvert. 99,00 kr.

Uge 05. Fredag d. 31/01 og lørdag d. 01/02-2020.
Langtidsstegt kalvespidsbryst og peberrod-flødesauce. Perleløg, gulerod, ærter og bønner, serveres med knuste kartofler med frisk persille og hvidløgs smør. Pris pr. kuvert. 125,00 kr.

Pris:

125,00 DKK/Pr. Kuvert.

Ryd

Weekend menuer laves kun i de oplyste uger til afhentning på de viste datoer.
Oplys om du ønsker at afhente menuerne fredag eller lørdag,  dette skrives i bemærkninger i  bestillings forløbet når du har lagt menuerne i indkøbskurven og indtaster bestillings oplysninger.

Sådan virker det

  • 1

    Vi kokkerer

    Vi laver lækker mad, på årstidens
    bedste og mest friske råvarer.

  • 2

    Vi leverer

    Lige til døren eller afhentning, med engangsservice eller pænt porcelænsservice.

  • 3

    Du nyder maden

    Forberedt og tilberedt, så det både
    smager og pynter.