fbpx

Weekendmenuer i Marts

Uge 10. Fredag d. 06/03 og lørdag d. 07/03-2020.
Oksefilet Rosastegt med: Bearnaisesauce, flødekartofler, Bagte rødløg og løgpure, grøn salat med hjemmelavet dressing. Pris pr. kuvert. 139,00 kr.

Uge 11. Fredag d. 13/03 og lørdag d. 14/03-2020.
Andebryst Rosastegt med: Langtidsbagte rødbeder og smørsauteret frisk grønkål med valnødder, Hasselbagte kartofler og trøffelsauce. Pris pr. kuvert. 115,00 kr.

Uge 12. Fredag d. 20/03 og lørdag d. 21/03-2020.
Hjemmelavet  Gordon Bleu af kalv med: Emmentaler og skinke, Sauté af gulerødder, østershatte og rødløg,  Kalve-Skysauce og råstegte nye kartofler.
Pris pr. kuvert. 115,00 kr.

Uge 13. Fredag d. 27/03 og lørdag d. 28/03-2020.
Engelsk Bøf af Okse tykstegsfilet, Fermetreret pebersauce, Stegte svampe og løg, broccolisalat med sprød bacon & ovnstegte nye kartofler, . Pris pr. kuvert. 139,00 kr.

Pris:

115,00 DKK139,00 DKK/Pr. Kuvert

Ryd

Weekend menuer laves kun i de oplyste uger til afhentning på de viste datoer.
Oplys om du ønsker at afhente menuerne fredag eller lørdag,  dette skrives i bemærkninger i  bestillings forløbet når du har lagt menuerne i indkøbskurven og indtaster bestillings oplysninger.

Sådan virker det

  • 1

    Vi kokkerer

    Vi laver lækker mad, på årstidens
    bedste og mest friske råvarer.

  • 2

    Vi leverer

    Lige til døren eller afhentning, med engangsservice eller pænt porcelænsservice.

  • 3

    Du nyder maden

    Forberedt og tilberedt, så det både
    smager og pynter.