Middelhavs Buffet.
Forret. Portionsanrettet på fade.
Carapaccio af marineret okse i tynde skiver, anrettet på rucolasalat med høvlet Parmesan ost, ristede pinjekerner, semi soltørrede tomater & frisk basilikumolie.
Friskbagt surdejsflute.
Buffet:
Kalveculotte stegt med friske krydderurter.
Kyllingebryst stegt med tomatpesto og rosmarin, toppet med sprødstegt Parmaskinke.
Nye kartofler ovnbagt med krydderi og olivenolie.
Taziki-salat af Græsk Yoghurt, frisk agurk og hvidløg.
Cherrytomat salat, frisk mozzarella, peberfrugt, agurk, rødløg, sprøde salater, hjemmelavet Italiensk dressing.
Melon – Agurkesalat: Frisk agurk og 2 slags frisk melon, sprøde salater, fetaost, saltbagte mandler.
345,00 kr./Pr. kuvert.